Wennborgin Tilan historia alkaa isännän suvussa noin 100 vuoden takaa. Tällöin nykyisen isännän, Jarkon, isoisän isä  asettui viljelemään tätä silloista Kytäjän Kartanon torppaa Hyvinkäällä, Kytäjän kylässä. Tilan nimi on tiettävästi saksalaista alkuperää ja muotoutunut ajan kuluessa kansan suussa.  

Vuosisataan on mahtunut monta sukupolvea tarinoineen ja tilan muuttuminen pienestä torpasta itsenäiseksi vilja- ja karjatilaksi. 1990-luvun alkupuolella tilalla luovuttiin kokonaan karjasta. Viljan ohessa jatkui toriherneen viljely – ja alkoi perehtyminen mansikan tuotantoon. Nykyisen isäntäparin (2004-) ajatukset ovat olleet kokonaan puutarhatuotannossa ja marjojen kojumyynnissä. Ehkäpä siemen tilan nykymuotoon kylvettiin yli 50 vuotta sitten, jolloin tilalla viljeltiin jo hernettä ja toimitettiin myyntiin useille torikauppiaille, mm. Hakaniemen torille Helsinkiin.

Maatila ja maatalous on ollut tuttua isännän lisäksi myös varsinaissuomalaiselta viljatilalta Sauvosta kotoisin olevalle Laura-emännälle. Elämä puutarhakasvien kanssa on kuitenkin vaatinut meiltä, agronomilta ja elintarviketieteiden tohtorilta, jatkuvaa uuden opiskelua ja syventymistä valtavaan määrään erilaisia asioita eri puutarhakasvien viljelytekniikoista omien tuotteiden myyntiin ja markkinointiin sekä työnantajuuteen ja yrittäjyyden syvimpään olemukseen. Tällä matkalla olemme vahvasti edelleen.

Haluamme laadukkailla marjoilla ja hyvällä palvelulla tuoda terveyttä ja hyvää mieltä elämääsi.

Sinun lähituottajasi,
Laura & Jarkko